میتوانید در تلگرام با ما در ارتباط باشید (برای انتقال به صفحه چت در تلگرام کلیک کنید)

آشنایی با انواع آسانسور

Telegram
WhatsApp
پرینت
نمایی از آسانسور خانگی

آشنایی با انواع آسانسور یکی از نیازهای افراد است زیرا برای راحتی مهم است. شاید شما هم قصد دارید از طبقه اول به طبقه دهم بروید. آسانسور مشکل شما را حل می کند و یا اینکه تصمیم دارید با آسانسور حمل بار وسایل خود را در طبقات جا به جا کنید.آسانسور وسیله الکترومکانیکی این مشکل شما را حل می کند و به کمک شما می آید.

در این مقاله به آشنایی با انواع آسانسور می پردازیم.در صورتی که شما نیز قصد آموزش در این زمینه را دارید با آکادمی آموزش آسانسور فراز ارتباط برقرار کنید و با شرکت در کلاس های آموزشی نصب و تعمیر آسانسور صاحب درآمد شوید.

شناخت انواع آسانسور

ضرورت وجود آسانسور

زمانی که شما در سطح شهر با ماشین به رفت و آمد می پردازید چشم شما با ساختمان هایی برخورد می کند که بیش از ۲۰ طبقه دارید.آیا بدون آسانسور امکان رفتن از طبقه یک به طبقه بیستم میسر است؟ ممکن است این مورد امکان داشته باشد اما پس از آن دیگر پاهای شما نای راه رفتن ندارد یا امکان دارد چند روز از پا درد ناله کنید.

اگر شما فقط مهمان طبقه بیستم باشید یک روز را می توانید تحمل کنید اما اینکه صاحب آن خانه باشید و هر روز بخواهید از پله ها بالا بروید مشکل است و خیلی زود از پا درد و کمر درد راهی مراجعه به پزشک می شوید.بنابراین وجود آسانسور برای ساختمان های چند طبقه یک نیاز اساسی است؛ لذا در این مقاله به آشنایی با انواع آسانسور می پردازیم.

در صورتی که قصد آموزش، نصب و راه اندازی آسانسور را دارید می توانید با آکادمی آموزش آسانسور فراز ارتباط برقرار کنید و با شرکت در کلاس های این مؤسسه به درآمد برسید.

اختراع آسانسور چگونه بود؟

اختراع آسانسور در سال ۱۷۴۳ به دست لویی شانزدهم اتفاق افتاد. در آن زمان به آن صندلی پرواز می گفتند.کم کم با توجه به پیشرفت هایی که در این زمینه صورت گرفت و نیاز مبرم افراد به این وسیله کم کم پیشرفت های بزرگی در آن صورت گرفت. در نیمه های قرن ۱۹ آسانسورها به وجود آمدند.در آن زمان نیروی آنها به وسیله بخار آب تأمین می شد.آنها عموما برای حمل بار در کارخانه ها استفاده می شدند.

نمایی از آسانسور با فراز

آسانسور هیدرولیک اولین آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک اولین آسانسوری بود که در سال ۱۸۴۶ توسط فردی با نام ویلیام آرمسترانگ ساخته شد.این نوع آسانسور نیز کاربردی برای حمل بار داشت و برای ساختمان های با ارتفاع کم کاربرد دارد. آسانسور هیدرولیک یکی از انواع آسانسور است.

با پیشرفت های فراوان در زمینه ساخت آسانسور در سال ۱۸۵۲ الیشا اوتیس آسانسوری ساخت که بهتر و ایمنی تر از نمونه های قبل بود.لازم است بدانید اولین آسانسور مسافربری در ۲۳ مارس و در سال ۱۸۷۵ در شهر نیویورک راه اندازی شد.

یک اتفاق تازه و شروع ساخت آسانسور برقی

به سال ۱۸۸۰ آسانسورهای برقی اختراع شدند.اختراع آنها در کشور آلمان و توسط فردی با نام ورنر فون سیمنر انجام و نصب شد. این نوع پیشرفته تر و توانایی حمل بارهای سنگین را نیز داشتند.پیشرفت های دیگر در این زمینه با درب های اتوماتیک و استفاده از شاسی اتفاق افتاد.در زیر به بررسی انواع آسانسور می پردازیم.

انواع آسانسور را براساس مکانیزم داخلی بشناسید

شناخت انواع آسانسور یک نیاز مبرم است زیرا شما می توانید با استفاده از این شناخت یک آسانسور مناسب را برای ساختمان خود انتخاب کنید.با استفاده از آکادمی آموزش آسانسور فراز شما به آسانی می توانید در زمینه نصب و راه اندازی آن حرفه ای شوید و حتی درآمد کسب کنید.در زیر انواع آسانسور بیان می شود

  • کششی
  • هیدرولیک
  • مغناطیسی
  • پنوماتیک
  • پیچی
  • روملس

آشنایی با آسانسور کششی

این آسانسور همان طور که از نامش پیداست با استفاده از کشش سیم بکسل ها کابین را به حرکت در می آورد. انرژی در این آسانسور توسط موتور مخصوص آسانسور تأمین می شود.آسانسور هایی که به صورت عمده رایج هستند آسانسورهای کششی هستند.از خصوصیات منحصر به فرد آنها می توان به قابلیت استفاده برای ساختمان های مرتفع و مصرف محدود انرژی را بیان نمود.

یکی از انواع آسانسور کششی روملس است. در این آسانسور به موتورخانه نیاز نیست و برای فضاهایی که با محدودیت فضا مواجه هستند مناسب هستند.

نمایی از آسانسورهای پنومانیک

آشنایی با آسانسورهای هیدرولیک

یکی دیگر از انواع آسانسورهای رایج برای ساختمان هایی با ارتفاع کم آسانسور هیدرولیک است. حرکت این آسانسور به وسیله پمپ روغن و جک هیدرولیک است که به وسیله آن کابین حرکت می کند.در این نوع به علت اینکه کادر وزنه وجود ندارد نیاز به موتور قوی نیست.

آشنایی با آسانسورهای مغناطیسی

آسانسور مغناطیسی یکی دیگر از انواع آسانسور است.این نوع برای حرکت از نیروی مغناطیسی جهت حرکت استفاده می کند.سیستم این نوع بدون استفاده موتور و کابل انجام می شود.از ویژگی های این نوع آسانسور بالا بودن ایمنی است اما نسبت به آسانسورهای دیگر قیمت بالاتری دارند.

آشنایی با آسانسورهای پنومانیک

آسانسورهای پنومانیک یکی دیگر از انواع آسانسورها هستند که دارای ویژگی های خاص خود هستند.جالب است بدانید آنها فاقد موتورخانه هستند.آنها برای ساختمان ۲ تا ۴ طبقه که به صورت دوبلکس هستند مناسب هستند.جابجایی انسان و بار با محدودیت هایی مواجه است.این آسانسورها توانایی حمل تا ۲۴۰ کیلو گرم را دارند.حرکت در بین کابین ها با استفاده از سیستم وکیوم انجام می شود.

آشنایی با آسانسور پیچی

این نوع از آسانسورها برای خانه هایی که با محدودیت فضا مواجه هستند و حداکثر تعداد طبقات ۴ است مناسب هستند. ایمنی در این آسانسورها بسیار بالاست و نام دیگر آنها آسانسورهای بدون سقوط است.این نوع آسانسور دارای موتور است و همچنین دارای یک پیچ بلند،مهره و تسمه می باشند.این نوع نیازی به موتورخانه ندارند.موتور آنها در روی بدنه نصب می شود.

نتیجه گیری

در این مقاله به آشنایی با انواع آسانسور پرداختیم.در ابتدا تاریخچه ای از ظهور آسانسور را بیان کردیم و پس از آن به توضیح آسانسورهایی که امروزه استفاده می شوند پرداختیم و ویژگی های آنها را بررسی نمودیم.از جمله آسانسورهای رایج آسانسور کششی است. آسانسورهای کششی برای ساختمان ها مرتفع مناسب هستند و آسانسورهای هیدرولیک برای ساختمان هایی که ارتفاع کمی دارند قابلیت استفاده دارند. از آسانسورهایی که بسیار ایمن هستند و برای ساختمان هایی با حداکثر چهار طبقه مناسب هستند می توان پنومانیک را بیان کرد.

در صورتی که شما نیز به دنبال آموزش هایی در زمینه آسانسور و نصب و تعمیر آسانسور هستید با آکادمی آموزش آسانسور فراز ارتباط برقرار کنید.

دیدگاه کاربران
  • آواتار
    پوریا طالبی 10 اسفند 1401

    عالی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره های پیشنهادی

نرم افزار لیفت دیزاینر ۲۰۲۰

قیمت اصلی 1,480,000 تومان بود.قیمت فعلی 850,000 تومان است.

دوره تشریح استاندارد آسانسور کششی ۶۳۰۳-۱

قیمت اصلی 5,500,000 تومان بود.قیمت فعلی 3,800,000 تومان است.

دوره آموزش لیفت دیزاینر سطح یک

قیمت اصلی 4,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 2,500,000 تومان است.

دوره آموزش لیفت دیزاینر پیشرفته

قیمت اصلی 5,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 3,500,000 تومان است.

فهرست مطالب